Örülök, hogy itt vagy!

Sántha Borcsa vagyok a ne halmozz blog megálmodója. Biztos sok sok ilyen jellegű és tartalmú blog jött már veled szembe, de ha épp olvasol, valamiért remélem mégis felkeltettem az érdeklődésed.

Budapest egy kertvárosi kerületében nőttem fel és mindig is ragaszkodtam a kert jelenlétéhez, legyen természet az ébredés első perceiben. A természet mindig példakép és inspiráció a számomra, akár a képzőművészetben vagy az írásban.

Sokéves díszlet- és jelmeztervezői pályámat követően, két éve fiam másfél éves korában kezdtem komolyabban foglalkozni az írással.

Ezen az oldalon szeretném bemutatni azokat a hazai alkotókat és vállalkozókat, akik hivatásukban és mindennapjaikban is a környezettudatosságra helyezik a hangsúlyt.

Döbbenten tapasztalom az emberek őrült vásárlási szokásait, hiába tapasztalják saját bőrükön ennek ökológiai következményeit és hatásait.

Nem kell messzire nyúlni egy termékért vagy szolgáltatásért, hogy lábnyomod mélyíthesd. Nézz körbe itt vannak, csak nem tolják az arcodba a reklámjukat rózsaszín csomagolásba bújtatva.

Kevés kell, de sokan kellünk hozzá!

Együttműködési lehetőség

Amennyiben szolgáltatásod vagy terméked bele illik ebbe a szemléletbe, akkor szívesen látlak, dolgozzunk együtt a fenntartható jövőért!

Email: borcsasantha@gmail.com

Facebook: @nehalmozz

Instagram: @nehalmozz